Készleten

Fisher-Price óriás tanuló Xilofon

14.995 Ft

Kategóriák: ,

Megérkezett a megunhatatlan klasszikus legújabb változata, a tanuló xilofon, ami egyszerre hangszer és húzható játék. Ez az extra nagy interaktív játékxilofon 8 különböző színű világító gombot kapott, amelyek több mint 60 dalt, hangot és kifejezést indíthatnak be miközben a baba zenél. Ha a csöppségnek közlekedni támadna kedve, magával is húzhatja a kerekeken guruló hangszert.

Az intelligens fokozatok technológia segítségével a játék a kicsi fejlődésével együtt változik. A dalok és kifejezések megtaníthatják az ábécét, a számokat, a formákat és sok minden mást. Sőt ezzel a hangszerrel több nyelven is muzsikálhatnak a gyerekek, a földgömb gomb segítségével a nyelv is állítható lengyel, magyar, cseh, szlovák vagy angol közül lehet választani.

A játék több területet is fejleszt: a hangok és a fények fejlesztik az audio és vizuális érzékeket. A gombok és interakciók az ok-okozati összefüggéseket mutathatják meg a kicsiknek. A húzható hangszerrel való közlekedés pedig az egyensúlyt fejlesztheti.

Csomagolás méretei: 48 x 11 x 27 cm

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.