Készleten

Cool Maker – Pop Style Karkötő készítő

12.995 Ft

Trendi, különleges kiegészítők minden mennyiségben!
A Cool Maker Pop Style karkötő készítő készlettel a kislányok nem mindennapi, különleges formájú gyöngyökből készíthetnek stílusos ékszereket maguknak vagy barátnőiknek.

 

A dobozban minden megtalálható, ami az alkotáshoz szükséges: 170 db prémium minőségű gyöngy – köztük arany színű láncszemek, emojikkal vagy épp betűkkel díszített gyöngyök, homokóra alakú, csíkos vagy kristályszerű gyöngyök -, a karkötőkészítő eszköz, valamint egy praktikus, belső elválasztókkal rendelkező gyöngytároló.
A kis alkotóknak nincs más dolguk, mint megtervezni az ékszert, majd rápattintani a gyöngyöket tetszőleges sorrendben a mellékelt gumikarikákra, és már kész is a mozaikszerű karkötő. A pattintós gyöngyök megkönnyítik a kislányok számára az ékszerkészítést, hiszen ezáltal nem kell bajlódni a karkötő méretre igazításával, a kapcsokkal vagy a csomókkal.
A készlettel 10 darab karkötőt készíthetnek el a gyerekek.
Az alkotótevékenység fejleszti a gyerekek finommotorikáját és kreativitását, valamint bevezeti őket a tervezés aprólékos folyamataiba és segíti őket az önkifejezésben.

 

Csomagolás mérete: 30,5 x 28,3 x 9 cm.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.